Like ons op:

info@wladimirstudios.nl
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
Tel: 020 6274245
info@wladimirstudios.nl

Modern Jazz Volwassenen

Modern Jazz is in het begin van de 20ste eeuw ontstaan als tegenstander van de klassieke ballettechniek. De vernieuwing in het westerse ballet, de opkomst van moderne dans en jazzballet liep gelijk op. In deze les kan je veel variatie verwachten tussen verschillende stijlen met de focus voornamelijk op jazz dance. Jazz dance is populair geworden door films en musicals. Jazz dance is zeer dynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geïsoleerde bewegingen. Jazz dance komt uit de Verenigde Staten en kwam rond de jaren 70 naar Nederland. De oorsprong van van de jazz is terug te vinden in de Afrikaanse dans.

Wat doen we in de les?   

De lessen zijn een combinatie van verschillende stijlen zoals musical-jaz, show-jazz, afro-jazz, moderne jazz en lyrical-jazz. Het belangrijkste in de les is dat je lekker beweegt en geniet van wat je doet. Door de variatie van zoveel verschillende stijlen blijft het altijd vernieuwend en leuk. 

Een les duurt 75 minuten. Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles. Als je de les leuk vindt, kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus. De keuze bestaat uit een cursus van 20 of 40 lessen, waarbij je iedere week op hetzelfde tijdstip danst. Je kunt één of twee lessen per week volgen.

 

De les wordt gegeven op woensdag om 19.15 uur.

Om je op te geven voor een proefles kun je naar het aanmeldingsformulier gaan. We zijn ook telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen (020-6274245).

Voor vragen kun je ons mailen (info@wladimirstudios.nl) of bellen.

 

 

          

Aanmelden Proefles
Of per telefoon 020 - 6274245

Contact


Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
info@wladimirstudios.nlWladimir SocialVolg Wladimir Dance Studio op social media.