Like ons op:

info@wladimirstudios.nl
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
Tel: 020 6274245
info@wladimirstudios.nl

Streetdance Volwassenen

 

Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer. Streetdance doe je meestal op hiphop, R&B of rapmuziek.

In de popcultuur is deze dans- (en muziek-) stijl met Afro-roots vooral te zien als een populaire, expressieve vorm in videoclips op MTV. Dit dynamische bewegingsvocabulaire is te ervaren als een mix van elementen uit Jazzdance, Streetdance, Hip-hop en Afro-cubaanse dans. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe elementen die tot een complete danscombinatie worden uitgebouwd.

 

Een les duurt 75 minuten. Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles. Als je de les leuk vindt, kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus. De keuze bestaat uit een cursus van 20 of 40 lessen, waarbij je iedere week op hetzelfde tijdstip danst. Je kunt één of twee lessen per week volgen.

 

Kijk op ons ROOSTER om te zien wanneer de lessen zijn.

Om je op te geven voor een proefles kun je naar het aanmeldingsformulier gaan. We zijn ook telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen (020-6274245020-6274245).

Voor vragen kun je ons mailen (info@wladimirstudios.nl) of opbellen.

 

 

 

Aanmelden Proefles
Of per telefoon 020 - 6274245

Contact


Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
info@wladimirstudios.nlWladimir SocialVolg Wladimir Dance Studio op social media.