fbpx

Dansen met plezier, dat doe je bij Wladimir!

Streetdance en Hip-hop

Streetdance en Hip-hop zijn oorspronkelijk op straat, in clubs en op middelbare scholen ontwikkeld. Tegenwoordig worden Streetdance en Hip-hop onderwezen op dansacademies en zijn er veel professionele docenten die je deze stijlen goed kunnen leren dansen.  Streetdance en Hip-hop worden veel gedanst in videoclips, waardoor de stijl zich continu ontwikkelt. De muziek waarop gedanst wordt maakt dat Streetdance en Hip-hop een flitsende indruk maken.

Moderne dans

Op donderdag om 18.00 uur starten we met een jeugdgroep moderne dans. Ben je tussen de 13 en 17 jaar en wil je kennismaken met moderne dans, dan is dit je kans.

Breakdance

Breakdance is minstens zo stoer als voetballen. Je kunt er écht mee scoren. Om mee te doen met de Breakdance-lessen hoef je geen ervaring te hebben. Als je elke week op les komt, dan word je er vanzelf goed in. Als je nog niet weet of je Breakdance leuk vindt, kun je een proefles volgen. Dat kan het hele seizoen. Je hoeft niet te wachten tot er een nieuwe cursus start. Als je de les leuk vindt, kun je meteen de volgende week met de cursus beginnen.

Rooster & Aanmelden

  • Klik op een les in het rooster om je aan te melden. Klik op de pijltjes om door de weken te navigeren.
  • Je kunt je ook per e-mail (info@wladimirstudios.nl)  of telefonisch (020 6274245) aanmelden voor een proefles.
  • Mijn beide dochters van 12 en 6 jaar gaan al jaren met plezier naar streetdance.  Met als hoogtepunt aan het eind van het jaar een optreden in de Krakeling. Een echte dansshow met alle dansgroepen, waar je kan laten zien hoe goed je kan dansen. Elk jaar ben ik weer trots en onder de indruk!

    Jacqueline van Nouhuys-Presser
    Jacqueline van Nouhuys-Presser

Instromen kan tijdens het hele seizoen