fbpx

Dansen is dé manier om op een leuke manier fit te worden!

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die oorspronkelijk op straat, in clubs en op middelbare scholen zijn ontwikkeld. Tegenwoordig wordt Streetdance onderwezen op dansacademies en zijn er veel professionele Streetdance-docenten die je goed kunnen leren dansen. Bij Streetdance zijn veel bewegingen ontleend aan bewegingen uit videoclips, waardoor de stijl zich continu ontwikkelt. De muziek waarop gedanst wordt maakt dat Streetdance een flitsende indruk maakt.  Streetdance wordt vaak op Hip-hop- en R&B-muziek gedanst.

Moderne dans

Bij moderne dans leer je jouw gevoelens en emoties te uiten door te dansen. Moderne dans is een bewegingsvorm met invloeden uit het westerse ballet en jazzdance. Afgelopen jaren heeft de dansvorm meer bekendheid gekregen door populaire programma’s als So You Think You Can Dance.

Urban feminine

In de Urban Feminine lessen worden verschillende urban dansstijlen behandeld, Stefanie haalt haar inspiratie voornamelijk uit streetdance, vogueing, housedance en commerciële dansstijlen. Na een korte warming up wordt er een choreografie aangeleerd. De choreografieën in deze les zijn vanzelfsprekend feminine (vrouwelijk), de les is desalniettemin natuurlijk zeker niet voor alleen vrouwen, maar voor iedereen die graag wil leren om een vrouwelijke energie uit te stralen in zijn/haar dans.

Breakdance

Learn acrobatic moves and learn how to rock the beat with Breakdance. All levels are welcome.

Nieuwe lessen:

  • Urban Feminine – donderdag 20.00 uur – start 26 september 2019
  • Streetdance beginners – donderdag 18.45 uur – start 26 september 2019
  • Breakdance volwassenen – woensdag 20.00 uur – start 9 oktober 2019

Rooster & Aanmelden

  • Klik op een les in het rooster om je aan te melden. Klik op de pijltjes om door de weken te navigeren.
  • Je kunt je ook per e-mail (info@wladimirstudios.nl) of telefoon (020 6274245) aanmelden voor een proefles.
  • Voor mij is Wladimir Dance Studios bijzonder om de persoonlijke benadering. Dat merkte ik toen ik na een pauze van drie jaar weer begon met dansen. Het voelde meteen als thuiskomen door de kleine en persoonlijke opzet.

    Sara Duisters
    Sara Duisters

Je kunt gedurende het hele seizoen instromen